HAZIRLIK ATLAMA
Hazırlık Atlama (Proficiency) sınavının seviyeleri ve sınav içerikleri tüm üniversitelerde farklılık göstermektedir. Üniversiteler dilde yeterliliğini ispatlayan öğrencileri 1 yıl hazırlık eğitiminden muaf tutarlar ve öğrenciler sene kaybetmeden direkt bölümlerinden eğitimlerine başlarlar. Dilde yeterliliklerini hazırlık atlama sınavında gösteremeyen öğrenciler veya okulun belirlediği seviyede denkliği olan bir sınavdan sınav sonuç belgesini (IELTS, TOEFL vb) okula sunamayan öğrenciler üniversitelerin belirlediği sisteme göre hazırlık eğitimlerine dahil olurlar.
Kurumumuzda her üniversitenin sınav tarzına göre öğrenciye özel hazırlık atlama programları sunuyoruz. Üniversitelerin soru tarzları, sınav konu dağılımları ve dört beceride (okuma, konuşma, yazma, dinleme) vermiş oldukları ağırlığa göre öğrencilerimizi sınavlarına hazırlıyoruz.
Hazırlık atlama gruplarına kayıt olacak öğrenciler, yapılan seviye belirleme sınavının ardından sınav sonucuna göre maksimum 16 kişilik gruplarda eğitimlerine başlarlar. Eğitimlerimizde öğrencilerimize konu anlatımı, okuma, dinleme, konuşma çalışmalarının yanında sınavda çıkabilecek soru tarzları üzerinden deneme sınavları uyguluyoruz.
Hazırlık atlama gruplarına kayıt olacak öğrencilerin en az orta ( Intermediate ) seviye İngilizce bilgisine sahip olması gerekmektedir. Orta seviyenin altında ki öğrenciler için özel programlama yapılması gerekmektedir.